Příběh Alchymisty

Podložka, která poznala kus světa, je tou správnou cestovatelkou. V době, kdy kvůli covidu nebylo snadné cestovat se podívala podložka na jógu Alchymista ke krásným jezerům v Tanzánii společně s naší kamarádkou a fotografkou Evou. Díky ní vznikly krásné a jedinečné fotky na pobřeží Viktoriina jezera s úžasnou scenérii.

 

Alchymista podložka na jogu TvaLaska (5)

Člověk má vždycky podmínky k tomu, aby udělal to, o čem sní.
Paul Coelho, kniha Alchymista

 

Při tvorbě naší nové podložky na jógu Alchymista jsme čerpali ze stejnojmenné knížky Alchymista, kterou napsal Paul Coelho. Chtěli jsme vytvořit jógamatku, která by představovala Alchymistovo poznání a putování životem. Abyste se díky józe a meditaci mohli i vy vydat vstříc svému Osobnímu příběhu a najít svůj vlastní smysl života.

 

Alchymista podložka na jogu TvaLaska (3)

Každý člověk má poklad, který na něj čeká.
Paul Coelho, kniha Alchymista

 

Touha navrhnout jóga podložku, která bude ztělesňovat Alchymistův příběh. Děj knížky se odehrává v prostředí orientu a proto jsme také zvolili takový design – orientální, ale i tajemný. Zároveň jsme do ní vnesli cestovatelského ducha, touhu po poznávání. Vydejte se s námi po znameních, které Vás budou doprovázet na Vaší cestě, vstříc svým snům, spolu s naší jógamatkou Alchymista.

 

Alchymista podložka na jogu TvaLaska (1)

Když něco chceš, celý Vesmír se spojí, abys toho dosáhl.
Paul Coelho, kniha Alchymista

Zpět do obchodu