Jak jsme vítali jaro s novou kolekcí

Jarní probuzení

Zima dobojovala. Poslední její záchvěvy byly zahnány někam do ústraní prvními silnými jarními dny. Pomyslné žezlo a vládu tak přijímá další roční období. Období plné slunečních paprsků, vnitřní energie, probouzení celé přírody i lidského těla, období života.

Strmbk_ TvaLaska stylové podlžoky na jogu přírodní z kaučuku (1)

První cvičení venku s novou podložkou Severské slunce.

 

Stojíte venku. Otevření všemu novému, co vám tohle nové období nabízí a přináší. Ruce jsou volně podél těla, oči máte zavřené a svaly uvolněné. Vnímáte sluneční světlo, které ozařuje vaši tvář a hladí vaši kůži. Každý milimetr vašeho těla vstřebává energii, která do vás proudí paprsky světla. Necháváte každou buňku, aby se tímto světlem naplnila. Aby ožila, aby se rozzářila, zbarvila. Vaše tělo se vlivem těchto paprsků probouzí k životu. Po dlouhé zimě, kdy jste se možná necítili ve své kůži, kdy jste možná pociťovali únavu a vyčerpání, kdy jste postrádali energii a chuť k nejrůznějším činnostem. Tyhle pocity jsou postupně vytlačovány světlem, které do vás vstupuje. Vaše tělo se zahřívá. Probouzí se. Tak, jako příroda kolem vás. Nabývá na síle, stejně jako tráva, která se tlačí z půdy. Proudí vámi teplo, stejně jako míza ve stromech, která se najednou rozlévá úplně odlišnou rychlostí. Opouští vás únava, stejně jako mraky odplouvají z modré oblohy. Jste vzhůru. Cítíte. Vnímáte.

Strmbk_ TvaLaska stylové podlžoky na jogu přírodní z kaučuku (2)

Nová podložka Severka inspirovaná skandinávským designem.

 

Vdechujete voňavý vzduch. Je příjemně ohřátý. Cítíte z něj nový začátek, svobodu a sílu. Hluboký nádech, hluboký výdech. Necháte čerstvý vzduch projít nosní dutinou, průdušnicí a průduškami až do plic. Dovolíte mu, aby vám pronikl do krve a rozlil se tak do celého vašeho těla. Aby naplnil každou jeho část. Probouzíte život každičké buňky, která tvoří vaše tělo. Svým uvědomělým dechem.

 

Necháváte jemný vánek odvát všechno negativní, co pouštíte ze svého těla. To, co je vytlačováno světlem. I to, co posbírá vzduch ve vašem těle dřív, než je vydechnut ven. Necháváte odejít únavu i všechny černé myšlenky, které se vám honily hlavou. I všechen stres, který se ve vás usadil. Uvolňuje se vám sevření na hrudníku, oblast břicha, ale i spodní oblast zad a trapézy. Všechno napětí, které se ve vás nahromadilo, odchází, a vaše tělo se uvolňuje. Osvobozuje. Může dýchat. Necháte se pohladit hřejivým vánkem, dovolíte mu jemně vám počechrat vlasy, necháte se jím hýčkat.

 

Život, který se probudil ve vašem těle, už naplno vnímáte. A tak otevíráte oči a pozorujete život, který se probouzí i kolem vás. Vidíte zelenající se trávu. Stromy, které nasazují pupeny. Kolem vás létá několik barevných motýlů. Příroda je veselejší a barevnější. Nad vámi září slunce. Jasné, teplé a plné síly. Slyšíte zpěv ptáků, který ve vás probouzí dobrou náladu a možná i chuť zpívat si také. Obloha nad vámi je modrá, čistá, bez mráčků. Svět kolem vás vypadá tak nějak jinak. Pozitivněji a živěji.

Strmbk_ TvaLaska stylové podlžoky na jogu přírodní z kaučuku (7)

Bojovník nad útesem a na podložce Severské slunce.

 

Cítíte se volní. Vnímáte příval energie z každého přírodního zdroje, který je vám k dispozici. Uvědomujete si teplo, které prochází vaší kůží až k jednotlivým buňkám. Pozorujte to probuzení. A život kolem sebe, ale i v sobě. Jste naplnění, jste živí. A právě teď to vnímáte víc, než dny předtím. 

 

Ano, to přišlo jaro.

 

Strmbk_ TvaLaska kaučuková podložka na jogu scandi styl (6)

Naše nové lásky podložky na jógu Severka a Severské slunce

Zpět do obchodu