Designové podložky na jógu TvaLaska – kterou si vybrat?

Designové podložky TvaLaska jsou podložky na jógu a cvičení. Jedná se o unikátní designový kousek, který se bude vyjímat u vás doma či ve studiu. Kterou si ale vybrat, když je tolik variant? Podívejte se do našeho průvodce podložkami, který jsme speciálně pro vás připravili. Najdete tu tolik možností a typů, že si každý přijde na to své.

 

Bez názvu-11Podložky na jógu Severské slunce, Alchymista, Rozkvět a Tajemství

 

Designová podložka na jógu bude vaším věrným přítelem při ranní józe i odpoledním cvičení. Bude vám dělat radost při každém pohybu a doteku. Ranní jóga už nebude jen jógou, ale vaším oblíbeným ranním rituálem, na který se vždy po probuzení budete těšit.

 

Strmbk - kaučuková podložka s mikrovláknem na jogu Tva láska  (8)

Jóga podložka Severka a Severské slunce
>>> PROHLÉDNOUT JÓGA PODLOŽKU <<<

 

Jako bychom se probudili časně ráno v Norsku, u zamrzlého rybníka, obklopeného kolem dokola stromy. Pozorovali kouzelný východ slunce, jehož třpyt se odrážel v přilehlé zamrzlé krajině. Kouzelný okamžik, který doprovází Severské slunce. Stejné kouzlo pocítíte s naší podložkou na jógu a cvičení Severské slunce, která rozsvítí váš den. 

Milovníkům severských zemí zaplesá srdce při pohledu na jóga podložky inspirované skandinávskými zeměmi. Minimalistický design doplněný módními barvami sněhu a hvězd. Přirozený vzhled zajistí, že podložka bude i skvělým doplňkem do bytu, který zaujme ne jednu návštěvu. 

Jógamatka Severka vám vždy ukáže cestu, když nebudete vědět, kudy se vydat. Pomůže vám naslouchat své vlastní srdce, aby jste si plnili své sny.

 

Alchymista podložka na jogu TvaLaska (5)

Cestovní podložka na jógu Alchymista
>>> PROHLÉDNOUT JÓGA PODLOŽKU <<<

 

Vstříc novému dobrodružství. Po vašich cestách vás bude doprovázet podložka na jógu Alchymista, která je inspirována stejnojmennou knížkou od Paulo Coelho. Zažijete s ní neuvěřitelné příběhy, které se navždy vryjí do vašeho srdce. Orientální design se bude vyjímat v domě pravého cestovatele.

Širší 4 mm varianta jógamatky vám skvěle poslouží i pro ulehnutí ke spánku v přírodě. Pod sebou zem, nad sebou širé nebe, které vypráví všechny příběhy světa.

 

Dětská jóga podložka na jogu a cvičení TvaLaska

Dětské podložky Malá princezna a Pohádkový svět
>>> PROHLÉDNOUT JÓGA PODLOŽKU <<<

 

Jako podložka na hraní, pro napodobování maminky či tatínka při cvičení či jako originální kousek do dětského pokojíčku. Dětské designové podložky mají mnoho využití. Navrženo dětmi, pro děti. Inspirováno pohádkami, jednorožci, princeznami či světem tajemných druhohor.

Dětské podložky na jógu a hraní Malý badatel, Malá princezna a Pohádkový svět mají vrchní vrstvu vyrobenou z protiskluzového semišového mikrovlákna, velmi příjemného na dotek. Speciálně upravená délka pro naše malé poklady.

 

Klárka podložka na jogu Rozkvět TvaLaska (1)

Jóga podložka Rozkvět 
>>> PROHLÉDNOUT JÓGA PODLOŽKU <<<

 

Pro nespoutané kreativní duše. Pro všechny, kteří mají rádi originální a neokoukaný design. Pro ty, kteří chtějí ozdobit svoje místo jednoduchými kresbami, které toho v sobě skrývají mnohem více. 

Podstata designu jógamatky Tajemství tkví ve zlatých detailech, ukrývajících se v mramoru. Stejně, jako se ve všech koutech duše skrývají tajemství, které si necháváme jen sami pro sebe. Jóga podložka Rozkvět projasní každou místnost svými jemnými barvami a tóny. Listy ze všech možných stromů, krásné a zelené celoročně ve vašem pokoji. Tyto zelené dary přírody vám nikdy neuvadnou. Nekonečná pastva pro oči.

 

ZZ joga podlozka tvalasak mockup (4)

Podložka na jógu Vzpomínky
>>> PROHLÉDNOUT JÓGA PODLOŽKU <<<

 

Do minimalistického interiéru se hodí naše podložky na jógu s geometrickými vzory, které potěší oko každé návštěvy. Díky jejich jednoduchému designu zapadnou do každého interiéru, ať už se jedná o pracovnu, studio nebo obývací pokoj. 

Tmavou místnost projasní podložka na jógu Radost či Dotek, naopak světlá místnost se může ozvláštnit podložkami Hravost a Vzpomínky. Je jen na vás, jaká bude viset na vašem oblíbeném místě.

 

Strmbk_ TvaLaska korková podložka na jogu

Korková podložka
>>> PROHLÉDNOUT JÓGA PODLOŽKU <<<

 

V jednoduchosti je krása. Naše jednobarevná korková podložka se hodí do všech typů interiérů díky svému prostému designu. Korková podložka na jógu Spojení spojuje dva dary přírody do jedinečného stylu. Spojení udržitelnosti a krásy. 

Ať už si vyberete jakoukoliv podložku, bude to ta správná a pravá pro vás.

Zpět do obchodu