Recenze na naše lásko legíny

 

Hned jak jsem se dozvěděla o kampani na HitHit, bylo jasné, jaký dárek ode mě pro mě si koupím ke svátku. Člověk si za velmi výhodné ceny mohl vybrat několik tipů odměn, ať už to byly levnější  podložky či výhodnější sety oblečení, aby přispěl na tvorbu ekologických legín a podprsenek. Co se týče odměny jsem měla jasno, protože miluju sportovní oblečení, především legíny. Jsou velmi pohodlné a člověk je může nosit kdekoliv a kamkoliv. Ať už se je rozhodne vytáhnout ven, do školy či práce nebo v nich celý den bude doma lenošit. Pohodlné za každé situace.

 TL20

 

Tak jsem byla na ty eko legíny od TvaLaska velmi zvědavá. Pokud se stejně jako já řídíte centimetry produktu při objednávce a vaše hodnoty budou na hranici, doporučuji si vzít to větší číslo. U legín jsem se centimetry pohybovala na horní hranici S, ale ty jsem nakonec vrátila, protože mi byly velmi úplé. Velikost M už mi seděla krásně! Podprsenku jsem zvolila S, můžu tedy říct, že čísla odpovídají mým konfekčním velikostem, které nosím běžně.

 TL11

 

Legíny na jógu a cvičení nabízí celkem ve 4 různých barevných kombinacích, ale mé srdce si získala Půlnoční modrá. I když nebudu lhát, že pokukuji i po těch ostatních barvách. Navíc teď k Valentýnu byla odtajněna další barva, nová barva lásky Vášnivě rudá.

 TL18

 

Jako druhá kůže, kterou už nebudete chtít sundat. Může se zdát, že něčeho takového by bylo obtížné dosáhnout, ale tady  se to opravdu povedlo! Vážně byste nepoznali, že na sobě máte další kus oblečení. Na pohmat jsou velmi příjemné a neprosvítají. Jen bych je doporučovala nosit na jarní až podzimní procházky. V zimě by vám v nich mohla být trochu zima. Avšak jestli máte dlouhý teplý kabát, problém vyřešen!

 
TL15

 

Legíny i podprsenka obsahují pár zajímavých detailů - nápis TvaLaska, venkovní štítek TvaLaska či ekologické logo. TopLáska podprsenka má střih, který jsem zatím nikde neviděla. Na těle sedí velmi dobře a dokážu si ho v létě představit nosit i jen tak, případně s košilí navrch. Co se týče cvičení, tak bych řekla, že podprsenka má nízkou až střední podporu. Na jógu a cvičení ideál. Lásko Legíny mají střih do pasu a přiznám se, že jiný střih už ani nechci nosit.

 
TL14

 

Hlubší myšlenka s ekologickou výrobou mi je velmi sympatická. Materiálem jsou recyklované plasty a sítě z moře, ale nemusíte se ničeho bát. Kdybyste to nevěděli, ani byste to nepoznali. Pokud přemýšlíte o pořízení nových legín na sport a jógu či sportovní podprsence, s těmi od TvaLaska určitě nešáhnete vedle. Střih padnoucí každé postavě, velmi příjemný materiál a dobrý pocit, že jste podpořili šikovné české ručičky a udělali krok směrem k ekologičtějšímu životu.

 
TL19

 

Recenzi nám poslala naše milá zákaznice Míša Šišlerová :-)

Zpět do obchodu