7 TOP tipů, jak vykouzlit úsměv na tváři

7 TOP tipů, jak vykouzlit úsměv na Vánoce

 

Kouzelný vánoční čas se blíží neudržitelným tempem. Vůně vánoční pohody je téměř na dosah. Rodinné úsměvy, vřelá objetí, otevřená srdce. Vánoce jsou plné lásky.

 

Rodina společně u jednoho stolu. To je ten největší dárek, jaký si lze vzájemně dát. Společně strávený čas. To nejcennější, co máme. Avšak dárek věnovaný od srdce udělá také velkou radost. Pečlivě vybraný s láskou, aby druhého maximálně potěšil. Vybrali jsme pro vás 7 TOP tipů na vánoční dárky, kterými vykouzlíte úsměvy všem okolo vás. Výrobky české firmy, vyrobené s láskou, aby vás provázely vašemi neobyčejnými dny.

 

 1. Podložky na jógu Malý princ a Touha

Co je důležité, je očím neviditelné. Udělejte radost svým blízkým jóga podložkou Malý princ. V každém z nás zůstal kousek dítěte. Jógamatka Touha okouzlí každého, díky svému neutrálnímu designu. Podložky na cvičení jsou vyrobeny z kaučuku, v souladu s přírodou.

   

    Hrachove nachová - TvaLaska podložka na jogu malý princ (259)   DSC_9789 (1)

 Podložka Malý princ a Touha

>>> PROHLÉDNOUT PODLOŽKY <<<

 

2. Brož lamy

Drobnost, která potěší každého. Připomenutí vnitřního klidu doplněná špetkou humoru, když okolní svět kolem nás je v chaosu. Lama v zenu pro nalezení vnitřní rovnováhy.

 

DSCF6645

 Brož Lama v zenu a další brože inspirované přirozeným pohybem zvířat

>>> VYBRAT SI SVŮJ BROŽ <<<

 

 3. Eco legíny na cvičení Olivově zelená

 Miluje vaše přítelkyně, kamarádka, maminka, cvičení? Největší radost ji uděláte novým oblečením na cvičení. Eco legíny na cvičení v olivově zelené barvě skvěle padnou každé postavě a zakryjí všechny nedokonalosti. S tímto kouskem v šatníku se na cvičení daná dáma bude vždy těšit.

 

    Fashion foto joga legíny TvaLaska (26,2)   Fashion foto joga legíny TvaLaska (39) (2)

 Lásko legíny z recyklovaného materiálu v Olivově zelené

>>> OBJEVIT KRÁSU LÁSKO LEGÍN <<<

 

4. Osvěžovač

 Vůně svěžího rána, která pohladí po duši. To je nový přípravek na podložku, který lze využít i jako osvěžovač vzduchu. Každá žena miluje, když to u ní doma voní. 

 

Osvezovac_Nicole DanilovDSCF8295Osvezovac_Nicole Danilov

 Přípravek na podložku a osvěžovač Pohlazení na duši

>>> PROHLÉDNOUT OSVĚŽOVAČ <<<

5. Provázkový náramek

Stylové kartičky s jemnými náramky pro každou příležitost. Od srdce, pro radost, z lásky. Volitelná barevná kombinace provázkového náramku a přívěsku. Díky chytrému zapínání padne každé ruce. 

 

    DSCF3577 (1)  IMG_9483 (2)  DSCF3796

 Minimalistické a stylové provázkové náramky

>>> PROHLÉDNOUT VŠECHNY NÁRAMKY <<<

 

6. Tričko z BIO bavlny Srdce a Láska

Srdce ti pro ni hoří? Ukaž jí to stylovým tričkem z BIO bavlny s ručně vyšitým znakem srdce či nápisem láska. Tričko je vhodné pro muže i ženy, lze je tudíž nosit i jako párová trička. Protože láska vychází od srdce.

 

     Eco tričko TvaLaska (3)_01 (1)   Eco tričko TvaLaska (7)_01

Eco tričko s motivem Srdce a Láska

>>> PROZKOUMAT ECO TRIKA <<<

7. Voňavé svíčky

Pro potěšení, vůni domova či vytvoření té správné atmosféry. Voňavé svíčky jsou ideálním dárkem, kterým žádná žena nepohrdne. Ekologické svíčky vyrobeny ze sójového vosku, doplněné přírodní vůní.

 

Přírodní svíčka a vůně TvaLaska (1)

Nechte provonět váš domov přírodními svíčkami

>>> OBJEVIT SVOU VŮNI <<<

Zpět do obchodu