S láskou pomoci

Tato kampaň vznikla jednoho dne u snídaně. S manželem jsme jako obvykle plánovali další kroky a narazili jsme na téma Black Friday. Oba jsme věděli, že bychom rádi pojali slevové šílenství trochu jinak. U šálku horkého čaje v brzkých ranních hodinách se u nás v kuchyni zrodil nápad, jít cestou Help Day.

 

S láskou pomoci

 

Kampaň jsme nazvali “S láskou pomoci” našim oblíbeným studiím a lektorům. Chceme věnovat 20 % z každé prodané podložky na studia a lektory, kteří to nyní skutečně potřebují. Oslovili jsme řadu studií a lektorů po Česku a Slovensku. Díky pozitivní odezvě jsme se upevnili v tom, že tato cesta má smysl.

 

Ta největší podpora přichází ale především skrze vás. Nabízíme vám jednu z možností, jak podpořit své oblíbené studio nebo lektora. Stačí, abyste při objednávce zadali do poznámky název studia/jméno lektora a město. My se postaráme o předání. 

 

S láskou pomoci spouštíme v neděli 22.11. Akce potrvá celý týden do 29.11. 

>>> Pro ty, co akci nestihli a rádi by podpořili své studio/lektora prodlužujeme do 6.12.2020  :-)

 

I mé oblíbené studio Atha Yoga v Ostravě je nyní zavřené. Doufám, že až všechna opatření opadnou, budeme se mít stále kde vracet. S láskou pomoci je možná malé gesto, ale pro některé může mít obrovský význam.

 

S láskou pomoci

Niki & Ctirad spolu s vašimi milovanými studii a lektory

Zpět do obchodu