3 + 1 tipů na nejlepší podložku na jógu


dlouhý_banner_ kopie

Podložka na jógu Zamilovanost; Touha; Rozkvět; Poznání

 

Pokud chcete s jógou začít či jste její věrný cvičitel, určitě vás neminula důležitá otázka. Na čem budu cvičit? Jaká je pro mě ta nejlepší podložka na jógu a cvičení? Nemusíte nikde nic dlouze hledat, stačí se podívat do naší nabídky na eshopu. My vám teď dáme 3 + 1 tipů, podle čeho vybrat tu nejlepší podložku na jógu.

 

P1014910 kopie

Podložka na jógu Dotek

>>> PROHLÉDNOUT PODLOŽKU <<<

 

 

1. Tloušťka

U nás v nabídce najdete jóga podložky vyráběné hned ve dvou různých tloušťkách. Tenčí, 1,5 mm podložka, se hodí zejména pokud chcete s podložkou cestovat a jde vám především o to, aby byla lehká. Silnější varianta 4 mm je univerzální a vhodná pro všechny, ať jste začátečník či zkušený jógista. 

 

joga podlozky 4 mm a 1 mm  a 1,5 mm

 

2. Přírodní materiál

Na výrobu jógamatek používáme přírodní materiál – kaučuk. Díky tomu jsou naše podložky  výhradně z přírodního materiálu a jsou ohleduplné k životnímu prostředí. Horní vrstva jógamatky je potažená jemným protiskluzovým semišovým mikrovláknem, které zabraňuje klouzání. A především každá podložka má svůj jedinečný vzhled, který si zamilujete po prvním roztažení.

Podložka na jógu Spojení nemá vrchní vrstvu ze semišového mikrovlákna, nýbrž z korku. Spojení dvou přírodních materiálů, která v sobě spojuje udržitelnost a krásu přírody. 

 

IMG_3415Domi_Leginy_podzim

TopLáska podprsenka a Eco legíny v Olivově zelené; podložka na jógu Severka

>>> PROHLÉDNOUT PRODUKTY <<<

 

3. Kvalita

Pro úplné začátečníky se může zdát cena našich podložek na jógu trošku vyšší. Samozřejmě, pokud jste nikdy necvičili a nevíte, zda vás to chytne a budete se tomu chtít věnovat i nadále, můžete si na zkoušku koupit levnější podložku z běžného obchodu. Na našem eshopu takovýto výběr nenajdete z prostých důvodů. Zaprvé použitý materiál u levnějších podložek není přírodní, ale z plastu. Také může časem docházet k vydrolování podložky. Zadruhé naše podložky nejsou jen na rok. Ani na dva. Je to investice do svého zdraví, kvality a především udržitelnosti. U levnějších podložek může dojít k opotřebení za velmi krátkou dobu, i kdybyste na ni cvičili jen jednou do měsíce. Naše jogamatky vám mají dělat radost co nejdéle, proto jsou tak i vyrobeny.

 

Photo 23-11-2020, 17 44 34 kopie

Jógomatka Dotek

>>> PROHLÉDNOUT PODLOŽKU <<<


4. Designový kousek do bytu

S TvaLaska podložkou nezískáte pouze kvalitní podložku na jógu, vyrobenou v souladu s přírodou, která vám bude sloužit mnoho let, ale i designový kousek, který rozzáří každý kout vašeho bytu. Z jemných a minimalistických designů si svého oblíbence vybere dozajisté každý. Nový kousek na cvičení vás bude motivovat ke cvičení. Už jenom rozbalení podložky na zem vám hned udělá radost, že jí ani nebudete chtít zase smotat zpátky. 

 

Tipy jak cvičit doma joga podložka TvaLaska (1)

Skvělý doplněk do bytu - podložka Radost

>>> PROHLÉDNOUT PODLOŽKU <<<

 

Objevte celou naší kolekci podložek

dlouhý_banner_ 

Dětské podložky Pohádkový svět a Malá princezna; Jogomatka Hravost; Rozkvět; designová podložka Poznání 

 

 A nebo prozkoumejte i naše jiné udržitelné produkty jako jsou ECO legíny a doplňky.

Zpět do obchodu