Recenze na TvaLaska podložku

 

Stará podložka mi už dosluhovala, tak přišel čas se poohlédnout po nějaké nové. Nějakou chvíli mi vydržela, dostala jsem ji jednou k narozeninám. Byla z takové rádoby pěny a při cvičení se z ní ten materiál uvolňoval. Až to bylo opravdu otravné, po každém cvičení po sobě zametat.

 
TL0 kopie

 

Proto mi udělalo velikou radost, když jsem zjistila, že TvaLaska podložky mají vrchní vrstvu z protiskluzového semišového mikrovlákna. A ani po měsících používání vrchní vrstva nejeví známky používání. Navíc jsou podložky na jógu vyrobené ze 100% přírodního kaučuku, takže rozhodně plusové body za ekologii. 

 
TL8 kopie

 

Podložku na cvičení jsem si nadělila pod stromeček, takže ji zatím využívám pár měsíců. Přišla krásně zabalená v hedvábném papíře, včetně popruhu a malého dárečku. Asi v prvních 2 týdnech jsem cvičila jen kvůli podložce, jak jsem se na ni těšila! Moc mile mě potěšilo, že je dost dlouhá i široká a žádná část mě (169 cm) nečouhá. Přesné rozměry z eshopu jsou délka 183 cm a šířka 68 cm. 

 
TL5

 

Na výběr jsou dvě tloušťky – 1,5 mm a 4 mm, kterou jsem i volila já, abych měla na jóga podložce při cvičení dostatečné pohodlí. Oproti pěnovému materiálu je cvičení na kaučukové jógamatce trochu jiné, ale semišové mikrovlákno je na dotek opravdu příjemné. Je to nejspíše jen o zvyku. 

 

 TL10 kopie

Škoda, že doma nemáme dostatek místa, aby ta nádhera mohla být na zemi rozložená pořád. Za prvé je teda podložka o něco těžší, než jsem byla zvyklá a za druhé, má krásný a moderní design. A jaký že jsem si to vybrala? Nejvíce mě k sobě přitahovala podložka na jógu Touha. A taky mi ladila k ekologickému setu legín a podprsenky Půlnoční modrá. V nabídce je jich ale mnohem více, různých barev a vzorů. Jen její pohled vás bude motivovat si na ní zacvičit. 

 
TL12 kopie

 

Ideální dárek pro vaše blízké či pro vás, když se věnujete cvičení či józe. Podložky mají originální design, který nikde jinde neuvidíte. Jsou vyrobené v souladu s přírodou z kvalitních materiálů. Bude to nejen váš věrný společník, ale i krásná součást vašeho interiéru. 


TL7 kopie

 

Recenzi nám poslala naše milá zákaznice Míša Šišlerová :-)

Zpět do obchodu