5 tipů jak potěšit svou lásku na Vánoce

Nejkrásnější období v roce. Vánoce. Plné štěstí, radosti a lásky. Čas, kdy se sejde rodina. Čas, který trávíme se svými milovanými. Vánoce jsou chvíle spolu. To je ten největší dar. 

dlouhý_banner

Jóga podložka Severské slunce; Přírodní svíčka POLIBEK MEDUŇKYNáramek Měsíční kámen


Dárky jsou jednou z možností, jak vykouzlit úsměvy na tváři druhých. Proto jsme si pro vás připravili 5 tipů na vánoční dárky pro vaše drahé polovičky, milované sestry či jedinečné maminky. Záblesk radosti v očích při rozbalování dárků vás zahřeje u srdce a navždy se vryje do vašich nejkrásnějších vzpomínek. Na tyto krásné vzpomínky budete vzpomínat ještě dlouhou dobu poté.

1. Jóga podložka Zamilovanost

Něžná a nevinná, taková je podložka na jógu a cvičení Zamilovanost. Růžová barva symbolizující lásku, náklonnost a oddanost. Její jemný design potěší každou ženu. Vaše obdarovaná si zamiluje chvíle, které bude moci strávit s TvaLaska jóga podložkou. Chvíle radostného okamžiku, který nejde popsat slovy. Vyrobena s láskou ze 100 % přírodního kaučuku a s ohledem k životnímu prostředí. 

 

DSC_9477

Podložka na jógu Zamilovanost
>>> PROHLÉDNOUT TU PRAVOU PODLOŽKU <<<


2. Korálkový náramek Vesmírný křišťál

Korálkový náramek padne na každou ruku díky možnosti různé velikosti dle obvodu zápěstí. Náramek z cenných polodrahokamů Vesmírný křišťál naplňuje radostí a láskou. Harmonizuje tělo a duši. Rozzáří nejen outfit, ale i každého kdo ho s láskou bude nosit.

 

Nicole_náramky z polodrahokamů  tvalaska_kamenné náramky (64)

Kamenný náramek Vesmírný křišťál
>>> VYBRAT SI NÁRAMEK <<<


3. Eco triko Miluji

Jak více ukázat své nejdražší, že vám na ní záleží? Eco triko Miluji to řekne za vás! Navíc pokud se milá zajímá o ekologický způsob života, tak jí určitě udělá radost, že je triko vyráběno se zárukou ekologické a etické výroby ze 100 % biobavlny. Symbol Miluji je s láskou vyšitý v Česku.

 

Eco tričko TvaLaska (5)_01

Milujme a buďme milováni s trikem Miluji
>>> PROZKOUMAT ECO TRIČKA <<<


4. Set legín a topu Půlnoční modrá

Tajuplné a úchvatné jako noční obloha, posetá miliony zářivých hvězd, které září jako úsměvy celého světa. To jsou eco legíny na jógu a cvičení Půlnoční modrá, ke kterým patří i stejnojmenná TopLáska podprsenka. Tento set na cvičení a jógu určitě udělá radost všem, kteří se zajímají o zdravý životní styl a ekologii. Legíny a podprsenka na sport jsou vyrobeny z recyklovaných plastů a sítí z moře. Ekologický materiál neprosvítá a přizpůsobí se každé postavě jako druhá kůže.

 

Fashion foto joga legíny TvaLaska (38)

Eco oblečení legíny a podprsenka v barvě Půlnoční modrá
>>> OBJEVIT CELOU KOLEKCI <<<


5. Darujte kousek lásky

Nevíte, zda byste správně trefili velikost Lásko Legín nebo vybrali správný vzor podložek na jógu dle přání vaší partnerky? V nabídce najdete i dárkové poukazy, kdy si obdarovaná bude moci sama vybrat, co bude jejímu srdci nejblíž. Dárkové poukazy nabízíme v růžové nebo modré variantě na jógamatky 1 a 4 mm, Lásko Legíny a set legín a topu. S tímto dárkem nikdy nešlápnete vedle.

                                                                                            >>> VYBRAT POUKÁZKU <<<

Zpět do obchodu